Våra produkter och varumärken

Det klassiska finska varumärket känt för sina vallor för både fäste och glid.
Har utvecklats mycket på senare tid och ligger i framkant när det gäller utveckling av sina produkter. Både fäst och glidvallorna används på alla nivåer runt om i världen. Våra liquid produkter för att snabbt och enkelt valla skidorna har blivit väldigt populära nu till skinn skidor.

Gold Ski rullskidor kvalité till ett bra pris. Hjulen är tillverkade i Sverige och monteras ihop i Norge.  Finns både skate , klassiskt och juniorskidor. tre olika trögheter på hjulen #2,#3 och #4

SkiTRAB handtillverkade skidor från Bormio.
Italienska SkiTrab tillverkade sina första träskidor 1946 och har sedan dess tillverkat skidor med hög kvalité till både alpint och längd. Våra skinn skidor har fått väldigt bra omdöme av de som testat dem

Det välkända varumärket från Tyskland som syns på flera toppåkare i Världscupen både på längd och skidskytte. Mycket bra passform och hög slitstyrka. Handskar i absolut toppklass.

Norsk Turmat introducerades hösten 2014 har har på kort tid slagit sig in på marknaden. Stort urval av rätter som är vakumpackade fär minsta möjliga packvolym. Norsk Turmat är vårt eget varumärke. Totalt består Norsk Turmat av 14 rätter. Vi har en bra blanding av huvudrätter, soppor, frukostblandningar och desserter. Maten har på kort tagit marknadsandelar i både Sverige och Norge och används av jägare, fiskare, friluftsutövare samt professionella idrottare – och som övertidsmat! Mat är mat och har inga begränsningar.