Våra produkter och varumärken

Det klassiska finska varumärket känt för sina vallor för både fäste och glid.
Har utvecklats mycket på senare tid och ligger i framkant när det gäller utveckling av sina produkter. Både fäst och glidvallorna används på alla nivåer runt om i världen.

Finite Skitools är en av världens ledande tillverkare av strukturverktyg. Hög kvalitet och stort urval av olika strukter ger bra möjligheter att skapa perfekt struktur i alla olika snöförhållanden.

Det välkända varumärket från Tyskland som syns på flera toppåkare i Världscupen både på längd och skidskytte. Mycket bra passform och hög slitstyrka. Handskar i absolut toppklass.

Längdskidstavar från KV+
Allt från de nya hypestavarna.

 

Norsk Turmat introducerades hösten 2014 har har på kort tid slagit sig in på marknaden. Stort urval av rätter som är vakumpackade fär minsta möjliga packvolym. Norsk Turmat är vårt eget varumärke. Totalt består Norsk Turmat av 14 rätter. Vi har en bra blanding av huvudrätter, soppor, frukostblandningar och desserter. Maten har på kort tagit marknadsandelar i både Sverige och Norge och används av jägare, fiskare, friluftsutövare samt professionella idrottare – och som övertidsmat! Mat är mat och har inga begränsningar.

Incrediwear tillverkar strumpor, skydd och stödbandage av bambufiber.
Mycket hög kvalitet och funktion.